www.apartmani-zorko-podgora.com

Takoðer suraðujemo pri rezervaciji apartmana:

"Villa Jasminka"

Ruðera Boškoviæa 12 Podgora

Villa "Jasminka" je smještena 50 metara od samog komercijalnog centra mjesta, odnosno od centralne plaže, ali ipak u okružju diskrecije i mira, bez buke. Vila sadrži ove jedinice:

 

Smještaj "Boro" (potkrovlje, 3.kat)

"Boro" - apartman 3+2 - Sastoji se od trokrevetne spavaæe sobe te dnevnog prostora gdje je smještena kuhinja s trpezarijom, toalet te sofa (kao pomoæni ležaj za 2 osobe). Ispred se prostire veliki balkon s pogledom na mirni dio kvarta. Apartman je opremljen za kompletan porodièni odmor. (TV, SAT, WI-FI, klima...)

 

 

"Katarina" - soba 2/1 ima balkon paralelan s balkonom apatrmanom "Boro", dupli krevet, moderno kupatilo, frižider, klima, TV, WI-FI ...oprema su dotiène sobe!

 

 

"Maja" - soba 3+1 + kuhinja - Ova soba ima samo francuski balkon, ali svojom kompletnošæu nadomješta sve. Ona ima dupli i pomoæni krevet, kupatilo, mini kuhinjicu, TV, unutarnju klimu. WI-FI. Soba se može kombinirati sa susjednom sobom "Katarina" da bi dobili sve za jednu obitelj ili prijatelje.

Jedinice apartmana "Boro" mogu se uzajamno kombinirati za grupe od 5-10 ljudi èime dobivate popust na cijenu pojedinaènih jedinica.

 

 

Smještaj "Jasminka" (2.kat)

"Jasminka"apartman 2+2 za 4 osobe. Veliki balkon sadržaj je apartmana. Apartman je prostran i ugodan. Dvije prostorije, dva dupla kreveta, jedno kupatilo, mini kuhinja, klima, TV, SAT, WI-FI...

 

 

"Marijana" soba 2/1 + soba 2/1 (4 osobe). Ovo je kombinacija dviju odvojenih soba koje izdajemo spojene. Sobe su jedna preko puta druge. Svaka ima svoj ulaz i svoje kupatilo. Manja soba ima samo francuski balkon i frižider te ventilator. Veæa soba ima mini kuhinju, Tv, klimu te veæi balkon. U zajednièkom korištenju daju ugodnost i diskreciju.

 

 

"Adriana" soba/studio 2/1 (2 osobe) - 1. kat. Ovo je velika i prostrana soba sa krasnim velikim balkonom. Soba sadrži dupli krevet, kupatilo, mini kuhinju, TV, klima, WI-FI...

 

 

"Marina" apartman 2+1 (3 osobe) - prizemlje. Dvorište Za sve koji vole skromniji smještaj u hladovini dvorišta, sjediti ispred kuæe i slušati pjev ptica u ljetnim danima, tu je ovaj apartman. Smještaj ima dupli i pomoæni krevet te kuhinju i kupatilo. Apartman nema puno dodatne opreme (klima, TV), ali ugodan je na drugi naèin.

 

Kao i za smještaj "Boro", jedinice se mogu uzajamno kombinirati za grupe od više osoba. Posebne pogodnosti i diskontne cijene nudimo u Junu i Septembru za grupne aranžmane. Vila Jasminka može primiti grupe do 21 osobe + dva dodatna kreveta.

Parking za goste je organiziran, 150m dalje od kuæe, ukljuèen je u cijenu aranžmana kao i sva ostala oprema te boravišna taxa. Smještaj je profesionalan te uredan i èist. Odlazak 9,30-10h dolazak 14h (brzo koliko je moguæe)

Kontaktirate nas za podrobnije informacije. Vaša rezervacija æe biti sigurna nakon uplaèene akontacije na naš raèun.